Bel nu 013 – 879 54 59 voor het maken van een afspraak of telefonisch adviesconsult

Jeugdzorg & Kinderbescherming webAlgemene informatie

Het met raad en daad bijstaan van ouder(s) die te maken hebben/of krijgen met (vrijwillige) Jeugdzorg en/of de Raad voor de Kinderbescherming, komt voort uit onze ervaring met alles wat te maken heeft met Jeugdzorg, de Raad voor de Kinderbescherming en de daarbij behorende kinderbeschermingsmaatregelen. Wij merken dat veel ouder(s) vaak niet weten wat ze te wachten staat of ook maar enig idee hebben hoe de (vrijwillige) Jeugdzorg en/of de Raad voor de Kinderbescherming werkt en wat de gevolgen van een kinderbeschermingsmaatregel kunnen zijn voor het gezin. Tevens weten wij uit ervaring dat het van belang is om in een zo’n vroeg mogelijk stadium advies en ondersteuning te vragen. Want bij de (vrijwillige)Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming is VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN!

Deze specifieke werkzaamheden van ons, het bieden van hulp en ondersteuning aan ouder(s) in de breedste zin van het woord, vinden plaats vanuit de sectie Jeugdzorg en Kinderbescherming, een onderdeel van het Juridisch Adviesbureau Stemfoort. Dit Juridisch Adviesbureau Stemfoort geeft juridisch advies, bemiddelt waar kan en procedeert indien nodig, voor particulieren, ondernemers en zzp’ers. Op http://juridischadviesstemfoort.nl kunt u meer informatie over deze bezigheden van ons vinden. De eigenaar van het Juridisch Adviesbureau Stemfoort is mevrouw mr. A.M. Stemfoort.

Landelijk werkzaam

Met betrekking tot de werkzaamheden van onze sectie Jeugd en Kinderbescherming zijn wij landelijk werkzaam. Veel contacten kunnen namelijk telefonisch, per mail of post worden gedaan. Daarnaast bestaat er eventueel de mogelijkheid van het gebruik van Skype.

De web met spin

Voor deze website hebben wij gekozen voor een tekening van een spin in een web. Dit omdat het helaas zo is dat veel ouder(s) verstrikt raken in het web van Jeugdzorg en Kinderbescherming. Eenmaal in dat web gevangen valt het niet mee om eruit te ontsnappen. De tekening is gemaakt door mevrouw Y. Sinay waarbij ze de tekst heeft gemaakt: “Woorden zijn als spinnenwebben, waarin mensen verstrikt kunnen blijven, lang nadat de spin is verdwenen…

De tekening met bijbehorende tekst geeft goed weer hoe het kan gaan wanneer men te maken krijgt met (vrijwillige) Jeugdzorg en/of de Raad voor de Kinderbescherming. Mevrouw Sinay heeft op ons verzoek  toestemming gegeven om haar tekening met bijbehorende tekst te gebruiken voor onze website, waar wij haar bij deze nogmaals voor willen bedanken.

Jeugdzorg en Kinderbescherming

Bel nu 013 – 879 54 59 voor het maken van een afspraak of telefonisch adviesconsult