Bel nu 013 – 879 54 59 voor het maken van een afspraak voor een (telefonisch) adviesconsult

_20151225_132333[2]Over Monique Stemfoort

Monique Stemfoort is geboren in 1965 en is de eigenaresse van het Juridisch Adviesbureau Stemfoort waar de sectie Jeugd en Kinderbescherming onderdeel van uit maakt.  Meer informatie over het Juridisch Adviesbureau Stemfoort is te vinden op jurididschadviesstemfoort.nl  Monique is op iets latere leeftijd dan gebruikelijk een studie Nederlands Recht gaan volgen aan de Universiteit en heeft deze studie met goed gevolg afgerond. Monique Stemfoort is dan ook een juriste op WO niveau en mag zich dan ook meester in de rechten noemen.

Voor haar afstudeerscriptie heeft Monique zich verdiept in de toetsing door de kinderrechter bij de kinderbeschermingsmaatregelen en de rol die de Raad voor de Kinderbescherming en gecertificeerde instellingen (GI) daarbij spelen. Monique is dan ook deskundig en ervaren op het gebied van alles wat te maken heeft met de jeugdhulpverlening en staat ouder(s) en kind(eren), die te maken hebben of krijgen met de Jeugdzorg en/of de Raad voor de Kinderbescherming, met raad en daad bij. Dit kan zijn het geven van advies, maar ook het helpen en ondersteunen van ouder(s) bij het voeren van gesprekken met de gezinsvoogd en/of de Raad voor de Kinderbescherming.

Monique vindt het belangrijk om op haar vakgebied bij te blijven en volgt de ontwikkelingen dan ook op de voet. Op 1 september 2016 heeft Monique dan ook de cursus “Van jeugdzorg naar jeugdhulp. En de jeugdbescherming dan?** gevolgd

Jeugdzorg en Kinderbescherming

Bel nu 013 – 879 54 59 voor het maken van een afspraak voor een (telefonisch) adviesconsult